Przepisy kulinarne - extra.smaczny.pl

Aktywność Smakowicza

Dorota skomentował(a) przepis Kapusta kiszona z marchewką i kminkiem
Zgadzam się z tym i dziękuję za przypomnienie tej cennej rady. Pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Buraczki tarte z papryką na zimę
Jak będą szczelnie zamknięte i potem pasteryzowane, to nic się z nimi nie powinno dziać, powodzenia :)
Dorota skomentował(a) przepis Szybka nalewka z owoców i liści wiśni
Dziękuję ;) Też mi smakuje ten wiśniowy smaczek ;) Pozdrawiam moją imienniczkę :)
Dorota skomentował(a) przepis Cukinia lub kabaczek w zalewie musztardowej
Może i racja, że te 10 minut wystarczy. U mnie była taka starsza cukinia, miała twardą skórkę i ogólnie taka twarda była, dlatego pasteryzowałam dłużej. Ale uwaga bardzo cenna, dziękuję i pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Owocowo-serowe ciasto na razowym spodzie
Myślę, że cukier brzozowy byłby tutaj świetnym rozwiązaniem.
Dorota skomentował(a) przepis Sernik pod kołderką
To super, bardzo się cieszę, że zgubiony przepis się odnalazł! Ja też lubię ten serniczek :) Życzę kolejnych udanych wypieków i pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Smalec z cebulą i jabłkiem
Mniam ;)
Dorota skomentował(a) przepis Delikatne pączki z serkiem mascarpone
Cieszę się, że smakowały :)
Dorota skomentował(a) przepis Kulki ryżowe z mięsem w pomidorowym sosie
Tak kwaśna :)
Dorota skomentował(a) przepis Grzyby po kaszubsku
Przyznam się, że ja to już zaraz po ich przygotowaniu trochę tam "skubnęłam", bo tak apetycznie się prezentowały. Ale myślę, że tak już po 5-7 dniach powinny się smaki fajnie przegryźć ;) Smacznego!
Dorota skomentował(a) przepis Grzyby po kaszubsku
Ja robiłam bez octu i są pycha. Pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Śliwkowiec z pianką na extra kruchym cieście
Dziękuję bardzo, chętnie wypróbuję Pani wersję. Zauważyłam, że jak kruche ciasto długo stoi w lodówce już po upieczeniu, to wtedy te spody są bardzo twarde, dlatego przed podaniem na stół należy je trochę potrzymać w temperaturze pokojowej. A co do grubości ciasta, to zawsze piekłam i jadłam ciacha na cienkim spodzie, a raz zamarzyło mi się takie trochę grubsze i takie też wyszło ;) Ale każdy przepis można zmieniać, według własnych upodobań. Ja jestem otwarta na każde zmiany i na nowe przepisy, chętnie coś nowego i innego wypróbuję :)Pozdrawiam :)
Regulamin serwisu
Polityka cookies
© Copyright 2020 Smaczny.pl
Płatności kartą Płatności online obsługuje Dotpay