Przepisy kulinarne - extra.smaczny.pl

Aktywność Smakowicza

Dorota skomentował(a) przepis Kulki ryżowe z mięsem w pomidorowym sosie
Tak kwaśna :)
Dorota skomentował(a) przepis Grzyby po kaszubsku
Przyznam się, że ja to już zaraz po ich przygotowaniu trochę tam "skubnęłam", bo tak apetycznie się prezentowały. Ale myślę, że tak już po 5-7 dniach powinny się smaki fajnie przegryźć ;) Smacznego!
Dorota skomentował(a) przepis Grzyby po kaszubsku
Ja robiłam bez octu i są pycha. Pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Śliwkowiec z pianką na extra kruchym cieście
Dziękuję bardzo, chętnie wypróbuję Pani wersję. Zauważyłam, że jak kruche ciasto długo stoi w lodówce już po upieczeniu, to wtedy te spody są bardzo twarde, dlatego przed podaniem na stół należy je trochę potrzymać w temperaturze pokojowej. A co do grubości ciasta, to zawsze piekłam i jadłam ciacha na cienkim spodzie, a raz zamarzyło mi się takie trochę grubsze i takie też wyszło ;) Ale każdy przepis można zmieniać, według własnych upodobań. Ja jestem otwarta na każde zmiany i na nowe przepisy, chętnie coś nowego i innego wypróbuję :)Pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Sernik na herbatnikach w polewie czekoladowej
Cieszę się bardzo, że się udało i że smakowało :) Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Jabłkowo-cukiniowe ciasto na biszkopcie
Hmm... naturalne to raczej są rzadkie, znaczy znowu nie tak bardzo, ale też nie są takie gęste jak greckie ;) Najlepiej szukać dobrych jogurtów naturalnych, żeby masa w cieście była dobra :) Powodzenia :)
Dorota skomentował(a) przepis Biszkopt z lekką jogurtowo-ananasową masą
Dziękuję i pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Łopatka zapiekana z cukinią i cebulą
Można, ale lepiej chyba jakoś na koniec pieczenia :) Powodzenia i smacznego :)
Dorota skomentował(a) przepis Kluski kładzione
Mmm... to musi być pyszne! Pozdrawiam :)
Dorota skomentował(a) przepis Ciasto bananowe mieszane widelcem
Apetycznie wygląda ta babeczka :)
Dorota skomentował(a) przepis Warstwowa sałatka z jajek i kurczaka
Przekłada, ale tutaj jest tylko jedna warstwa majonezu, a dokładnie po kurczaku, a przed żółtkami jeszcze ;) Ale zawsze można dodatkową warstwę majonezu dodać - gdzieś w środku sałatki np. po żółtym serze :) A z tą jedną warstwą też jest dobrze, to zależy kto co lubi ;) Pozdrawiam i Wesołych Świąt Wielkiej Nocy życzę :)
Dorota skomentował(a) przepis Sernik Snickers
U mnie półtłusty był, udanego wypieku :)
Regulamin serwisu
Polityka cookies
© Copyright 2019 Smaczny.pl
Płatności online obsługuje Dotpay