Przepisy kulinarne - extra.smaczny.pl
Co jeść w zimie, żeby nie chorować?
Okres zimowy to z reguły większa możliwość zapadania na choroby.
Orkisz - ziarno pełne zdrowia
Orkisz znany był już w starożytności.
Jak sobie radzić z zapaleniem zatok?
Zapalenie zatok zazwyczaj jest następstwem przeziębienia.
Dlaczego warto jeść produkty pełnoziarniste?
Lekarze i dietetycy przekonują do jedzenia pełnoziarnistych produktów trzy razy dziennie.
Przeciwdepresyjny dziurawiec
Dziurawiec jest jedną z najbardziej popularnych roślin leczniczych.
Jeżyny w profilaktyce przeciwnowotworowej
Jeżyny to jedne z najstarszych i najbardziej powszechnych owoców.
Fosfor niezbędny do życia
Fosfor jest jednym z makroelementów, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania całego organizmu.
Zatrucie pokarmowe podczas wakacji
Zatrucie pokarmowe to częsta letnia dolegliwość, która zwykle pojawia się w najmniej odpowiednim momencie i potrafi skutecznie uprzykrzyć urlop.
Co pić w czasie upałów?
Gdy za oknem upał, zapotrzebowanie organizmu na płyny znacznie wzrasta.
Odtruwające właściwości poziomki
Poziomki to niepozorne owoce o charakterystycznym smaku i niepowtarzalnym aromacie.
Alergia po użądleniach owadów
Lato to okres dużej aktywności owadów.
Mięta pieprzowa na dolegliwości żołądkowe
Mięta jest jednym z najbardziej wszechstronnych i popularnych ziół w domowych apteczkach.
Pozostało: 117 artykułów
Regulamin serwisu
Polityka cookies
© Copyright 2017 Smaczny.pl
Płatności online obsługuje Dotpay