Składniki
1 podwójny filet z kurczaka (ok. 50 dag)
1 łyżeczka suszonego oregano
1 średniej wielkości kapusta pekińska (ok. 1 kg)
... Przygotowanie
Łatwe wykonanie.
Tanie.
Filet z kurczaka oczyścić z kości i błonek. Opłukać i pokroić w kostkę. Obsmażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu. Gdy białko się zetnie, dodać oregano. Wymieszać i ostudzić. Kapustę pekińską drobno pokroić. Zielony ogórek w...
Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz 13 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Komentarze Smakowiczów
Dodawanie komentarzy...
jest dostępne po zakupieniu abonamentu.Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!