Składniki

Na 8 porcji.
1 średnia kapusta pekińska
1 mały słoik papryki konserwowej (ok. 30 dag)
3 pojedyncze filety z kurczaka
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 40 minut (w tym 50 minut pracy).
Praca:50 minut
Gotowanie/pieczenie:20 minut
Oczekiwanie:30 minut
Bardzo łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Kapustę pekińską opłukać i poszatkować. Paprykę konserwową pokroić w paski. Filety z kurczaka pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą do kurczaka i usmażyć na rozgrzanym oleju. Zielony ogórek obrać ze skórki i pokroić ...

Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz 5 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (3)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2008-07-24
Wanda Sz.

Salatka bardzo smaczna.Mam tylko mala,ale istotna uwage.Miesa do salatek nie smazymy na oleju.Mozna upiec w folii w piekarniku,albo smazymy na mocno rozgrzanej,suchej patelni.Przyprawiamy po usmazeniu tylko odrobina ziol.Jest bardziej soczyste.Pozdrawiam serdecznie.

2008-07-19
Marzena
Autor przepisu

Tak, można dodać też świeżą paprykę - smacznego ;)

2008-07-18
MONIKA.P

a czy moze byc swieża papryka?