Składniki
Na 8 porcji.
1 średnia kapusta pekińska
1 mały słoik papryki konserwowej (ok. 30 dag)
3 pojedyncze filety z kurczaka
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 40 minut (w tym 50 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 50 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 20 minut |
Oczekiwanie: | 30 minut |
Bardzo łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Kapustę pekińską opłukać i poszatkować. Paprykę konserwową pokroić w paski. Filety z kurczaka pokroić w kostkę, oprószyć przyprawą do kurczaka i usmażyć na rozgrzanym oleju. Zielony ogórek obrać ze skórki i pokroić ...
Zostało jeszcze 77% treści przepisu oraz 5 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Salatka bardzo smaczna.Mam tylko mala,ale istotna uwage.Miesa do salatek nie smazymy na oleju.Mozna upiec w folii w piekarniku,albo smazymy na mocno rozgrzanej,suchej patelni.Przyprawiamy po usmazeniu tylko odrobina ziol.Jest bardziej soczyste.Pozdrawiam serdecznie.
Tak, można dodać też świeżą paprykę - smacznego ;)
a czy moze byc swieża papryka?