Składniki

1 podwójny filet z kurczaka (ok. 50 dag)
1 łyżeczka suszonego oregano
1 średniej wielkości kapusta pekińska (ok. 1 kg)
...

Przygotowanie

Łatwe wykonanie.
Tanie.

Filet z kurczaka oczyścić z kości i błonek. Opłukać i pokroić w kostkę. Obsmażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu. Gdy białko się zetnie, dodać oregano. Wymieszać i ostudzić. Kapustę pekińską drobno pokroić. Zielony ogórek w...

Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz 13 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!