Składniki

Na 8 porcji. Zmień
Około  kcal na porcję. Szczegóły
Informacje o kaloriach i wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Porcji: 8
1 średnia kapusta pekińska
1 podwójny filet z kurczaka
1 puszka czerwonej fasoli
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 25 minut (w tym 40 minut pracy).
Praca:40 minut
Gotowanie/pieczenie:15 minut
Oczekiwanie:30 minut
Bardzo łatwe wykonanie.
Tanie.

Kapustę pekińską drobno pokroić. Filet z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do kurczaka i zrumienić na 3 łyżkach oleju. Następnie ostudzić. Czerwoną fasolkę osączyć z zalewy. Zielony ogórek obrać ze skórki i pokroić w cienkie plas...

Zostało jeszcze 76% treści przepisu oraz 7 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7844 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych są dostępne dla posiadaczy naszego abonamentu.
W 100 gramach W porcji (ok. 280  g)
Energia:  kcal  kcal % GDA*
Białka:  g  g % GDA*
Węglowodany:  g  g % GDA*
Tłuszcze:  g  g % GDA*
Cholesterol:  mg  mg % **
* procent zalecanego dziennego spożycia (GDA) obliczono wg normy dla kobiety : energia 2000 kcal, białka 50 g, węglowodany 100  g, tłuszcze 70 g.
** dla cholesterololu przyjęto dawkę uznawaną za bezpieczną na poziomie 300  mg.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!