
Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Kluski parowe z jagodami
Kluski parowe, pampuchy, parowce, parowańce, buchty, pyzy drożdżowe, parzaki - w zależności od regionu mają one różną nazwę, ale my wiemy o jaki rodzaj klusek tutaj chodzi ;)
Nalewka z zielonych orzechów włoskich
Nalewki to popularne napoje alkoholowe powstające poprzez macerowanie, czyli moczenie przez dłuższy czas, najczęściej owoców, ziół, a niekiedy kwiatów i korzeni, w alkoholu.

Jola_Antonik
Z nami od:
8 maja 2006
W mojej ksiazce znajdziecie mnostwo przepisow na ciasta i inne rozne potrawy,te tansze i te drozsze.Mysle ze kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie.

kasandra6
Z nami od:
23 maja 2008
moje ulubione dania i moich dzieci

Joanna
Z nami od:
1 maja 2006

campari
Z nami od:
29 kwietnia 2007
W swojej ksiazce zamieszczam w miare proste, czasami wrecz banalne, szybkie i sprawdzone przepisy. Mam nadzieje, ze komus tez sie przydadza. Zycze smacznego.

Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Ciasto warstwowe z herbatnikami - szybkie i bez pieczenia
Fajne i przepyszne warstwowe ciasto do zrobienia w krótkim czasie.