Przepisy kulinarne - extra.smaczny.pl

Aktywność Smakowicza

Jola_Antonik skomentował(a) przepis Śliwki w czekoladzie
atisek radze najpierw ugotowac ten budyn scisle wg. podanego przepisu a potem krytykowac.
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Kruchec biszkoptowy
Dorota, a mozesz zdradzic jak sie robi krem agrestowy??
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Jabłecznik z nugatem
Blacha prostokatna 24x36 lub 21x35
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Tortowe ciasto migdałowo-orzechowe
Tak Pola, zdjęcia sa robione przeze mnie. Skus sie na ktoreś ciasto wreszcie.pozdrawiam Cie.
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Pszczółka Maja
Chyba sie spoznilam z odpowiedzia. Serki - te male bakoma lub danon 150 g
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Pawi ogon
Dodam jeszcze, o czym zapomnialam napisac, ze jesli rolady przy zwijaniu popękają to wtedy ciasto efektowniej wygląda w srodku.
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Morelowiec z pierniczkami
Z biszkoptami z pewnością tez bedzie ok, jak i również z delicjami. Ale caly smak tego ciasta to wlaśnie jest w tych piernikach. Niektóre pierniki są bardzo miękutkie. Pozdrawiam.
Jola_Antonik skomentował(a) przepis Ciasto serowo-orzechowe
Jesli chodzi o temperaturę i czas pieczenia to zwykle nie podaję, dlatego ze różne piekarniki różnie pieką, ja osobiscie piekę na wyczucie. Temp. ok. 180*, a czas pieczenia wkladki serowej ok. 60 min, ciasta orzechowego ok.30 min. Poncz z herbaty to jest zimna herbata z duża ilościa soku z cytryny, łyżeczką cukru i łyżką spirytusu. Pozdrawiam.
Regulamin serwisu
Polityka Prywatności
© Copyright 2024 Smaczny.pl
Płatności online obsługuje
Płatności online obsługuje Platnosci24