Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Fasolka po bretońsku
Pomimo nazwy, która sugeruje, że fasolka wykonana wg tego przepisu pochodzi z francuskiego regionu Bretania, to jest to jak najbardziej polska potrawa.
Lekka brokułowa sałatka z suszonymi śliwkami i pestkami dyni
Ten przepis kulinarny na zieloną sałatkę, szczególnie warto polecić dla osób dbających o sylwetkę.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Dżem z dyni z imbirem
Dynia to częsty składnik występujący w przepisach na przetwory z warzyw lub owoców, przygotowywane w naszych kuchniach w okresie jesiennym.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Laleczka20
Z nami od:
24 maja 2012
Moja książka kucharska będzie miała wszystko od deseru po obiad Wszystko to co przygotowuje na co dzień w domu :)
tulipan
Z nami od:
8 marca 2012
Przepisy są moje autorskie pod nickiem: -tulipan -Natasza1 -oliwka -Gosia19 -oliwkowa -kiwi (kivvi)
Justynka
Z nami od:
2 kwietnia 2012