
Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Smażone patisony
Małe, zgrabne i przepyszne patisony smażone w złocistej, chrupiącej panierce :) Któż z Was się na nie skusi?

Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007

Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Ciasto warstwowe z herbatnikami - szybkie i bez pieczenia
Fajne i przepyszne warstwowe ciasto do zrobienia w krótkim czasie.
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012

Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.

Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.