Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Sałatka z ogórków, papryki i patisona
Co można zrobić z dużych, czyli trochę przerośniętych patisonów?? A np.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Dżem z dyni i cytryny
Dżem to jeden z najpopularniejszych sposobów na wykorzystanie dyni.
Polędwiczki faszerowane papryką, ogórkiem, cebulą i serem
Nowy, fajny i sprawdzony pomysł na polędwiczki wieprzowe.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.