![](https://img.smaczny.pl//p/m/128_128_1_1//p/z/3857/autumn_leaves_1.jpg)
Elizabeth
Z nami od:
23 listopada 2008
![](https://img.smaczny.pl//p/m/128_128_1_1//p/z/724/ela_3.jpg)
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Extra kruche ciasto z porzeczkami i masą śmietankową
To zupełnie nowy pomysł na bardzo kruchutkie ciasto z maślaną nutką, na nim po upieczeniu rozkładamy na przemian słodkie warstwy: masy śmietankowej i masy porzeczkowej - z czerwonych porzeczek, a na górze rozsypujemy kruchą migdałową posypkę i gotowe ciasto schładzamy w lodówce.
![](https://img.smaczny.pl//p/m/128_128_1_1//p/uzytkownik.jpg)
enya
Z nami od:
9 czerwca 2008
![](https://img.smaczny.pl//p/m/128_128_1_1//p/z/12/1211480_22464960.jpg)
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Racuchy z proszkiem do pieczenia
To proste, błyskawiczne i bardzo dobre placuszki na każdą okazję!
Są idealne na śniadanie, obiad, kolację, a nawet na podwieczorek.
Brązowy ryż w warzywach
Nie wiecie co gotować? Może kończą się Wam już pomysły na obiad?? ;)
To ja Was uratuję - mam jeszcze jeden pomysł.