Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Placek z dynią i orzechami
Dynia to niezwykle uniwersalna jarzyna. Można ją jeść na surowo, ale chyba lepiej smakuje gotowana, pieczona albo duszona.
Dodawana jest do leczo, do zup, zwłaszcza kremowych. Ale to nie wszystko!
Jola_Antonik
Z nami od:
8 maja 2006
W mojej ksiazce znajdziecie mnostwo przepisow na ciasta i inne rozne potrawy,te tansze i te drozsze.Mysle ze kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie.
kasandra6
Z nami od:
23 maja 2008
moje ulubione dania i moich dzieci
Joanna
Z nami od:
1 maja 2006
campari
Z nami od:
29 kwietnia 2007
W swojej ksiazce zamieszczam w miare proste, czasami wrecz banalne, szybkie i sprawdzone przepisy. Mam nadzieje, ze komus tez sie przydadza. Zycze smacznego.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Szybka sałatka pekińska z łososiem i pędami bambusa
Kapusta pekińska jest także świetnym składnikiem sałatek.
Zapiekanka ziemniaczana z kalafiorem i pieczarkami
Nowy jesienny smaczek, i do tego jaki smakowity?? ;)
Zapiekanka ziemniaczana z dodatkiem kalafiora, pieczarek, białej kapusty, wędzonego boczku, trochę wędzonej słoninki.