Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Karczek pieczony w musztardzie francuskiej
Przedstawiam Wam soczysty, dobrze doprawiony kawałek mojego ulubionego mięsa - karczek 😊
Świetnie sprawdzi się jako zimna płyta, ale można też serować taki karczek w sosie na ciepło.
Szarlotka z serem i aronią
Szarlotkę czy sernik, co by tu upiec do kawy tym razem?? ;)
A może i szarlotkę, i sernik w jednym?? Czemu nie?! :)
Jola_Antonik
Z nami od:
8 maja 2006
W mojej ksiazce znajdziecie mnostwo przepisow na ciasta i inne rozne potrawy,te tansze i te drozsze.Mysle ze kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie.
kasandra6
Z nami od:
23 maja 2008
moje ulubione dania i moich dzieci
Joanna
Z nami od:
1 maja 2006
campari
Z nami od:
29 kwietnia 2007
W swojej ksiazce zamieszczam w miare proste, czasami wrecz banalne, szybkie i sprawdzone przepisy. Mam nadzieje, ze komus tez sie przydadza. Zycze smacznego.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Babka bananowa łyżką i widelcem mieszana
Jest to wspaniały sposób na użycie baaardzo dojrzałych bananów - takich, których już nikt nie chce jeść bo ich skórka jest bogata w brązowe plamki, i nie wygląda to zachęcająco, a tutaj w babce super zmieniły się w coś wyjątkowo pysznego.