Składniki
Na 2 porcje.
1 dowolny filet z ryby np. Sola (ok. 25 dag)
sól
pieprz
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 10 minut (w tym 30 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 30 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 20 minut |
Oczekiwanie: | 20 minut |
Bardzo łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Filet z ryby przekroić na połowę. Umyć, osuszyć, posypać solą i pieprzem. Obtoczyć w mące pszennej, roztrzepanym jajku, a następnie w bułce tartej. Usmażyć z dwóch stron na gorącym oleju.
Żółty ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Pomido...
Zostało jeszcze 74% treści przepisu oraz 20 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
oliwa z oliwek jest na pewno zdrowa tylko jedna sprawa nie powinno sie na niej smazyc bo jest ona tloczona na zimno i powinno sie ja dodawac na zimno
Zrobiłam te danie troszkę inaczej. Mianowicie użyłam filetów z dorsza i usmażyłam na odrobinie oliwy bez żadnej panierki,ponieważ wtedy czuję smak ryby a dorsz sie bardzo ładnie smaży i szybko.Reszta bez zmian.PYCHAAAAAA !!!!!
Beznadziejny przepis... Takie cos to w Mc Donaldsie mozna znalezc, nic ciekawego. Pozdrawiam