Składniki
6 filetów rybnych, albo ryby słodkowodne
1/2 kg cebuli
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 50 minut (w tym 1 godzina i 10 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 1 godzina i 10 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 10 minut |
Oczekiwanie: | 30 minut |
Bardzo łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Filety przekroić na połówki, posolić i popieprzyć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju na złoty kolor.
Cebulę pokroić w paski i usmażyć na oleju, a gdy się zeszkli dodać przecier pomidorowy i ketchup rozmieszany...
Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Też robię taką rybkę i zawsze wychodzi pyszna. Polecam