Składniki

6 filetów rybnych, albo ryby słodkowodne
1/2 kg cebuli
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 50 minut (w tym 1 godzina i 10 minut pracy).
Praca:1 godzina i 10 minut
Gotowanie/pieczenie:10 minut
Oczekiwanie:30 minut
Bardzo łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Filety przekroić na połówki, posolić i popieprzyć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Usmażyć na oleju na złoty kolor.

Cebulę pokroić w paski i usmażyć na oleju, a gdy się zeszkli dodać przecier pomidorowy i ketchup rozmieszany...

Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2009-08-20
Aneczka1

Też robię taką rybkę i zawsze wychodzi pyszna. Polecam