Przepisy Smakowicza
Aktywność Smakowicza
Bartosz skomentował(a) przepis Zupa krem z cukinii z tymiankiem
pyszna zupka :) ale z cukinii nie usunąłem miąższu tylko gniazdo nasienne, miąższ wykorzystałem do zupki :) pozdrawiam serdecznie :)
Bartosz skomentował(a) przepis Bardzo szybkie i łatwe ciasto z colą
Ciacho pycha :) Soczyste, czekoladowe, znika w mig :) Również mam chętnych na przepis :D
Bartosz skomentował(a) przepis Szarlotka sypana - błyskawiczne i przepyszne ciasto z jabłuszkami
Zrobiłem ciacho na Dzień Kobiet :D Wyszło pycha, smakowało moim kobietkom :D Pozdrawiam serdecznie :)
Bartosz skomentował(a) przepis Kotlety z mielonego mięsa i marchewki
robię takie kotleciki już dawno, polecam również spróbować dodać marchew do placków ziemniaczych z kiełbaską i spora ilością cebulki :) dodają do nich też sodę, są cudnie puszyste i przepyszne :) pozdrawiam Panią serdecznie :)
Bartosz skomentował(a) przepis Kurczak w musztardowej glazurze
można do musztardy dodać miodu, rewelacyjnie smakuje :)
Bartosz skomentował(a) przepis Szybka sałatka z cukinii i papryki
Musi być pyszna ta sałateczka :) nie ma co, ROBIĘ :)
Bartosz skomentował(a) przepis Ciasto czekoladowe w 5 (!) minut.
nie posiadam mikrofali i nie będę jej posiadał :) gdyby to wszystko do pieca władować, to jak Pani myśli na ile stopni i jaki czas? :) pozdrawiam ciepło :)
Bartosz skomentował(a) przepis Sałatka ziemniaczana z ogórkiem
Ta sałatka jest bardzo fajna i prosta :) Ja dodaję jeszcze posiekaną czerwoną cebulkę i sporo szczypiorku :) Bardzo fajnie uzupełniają się z sałatką :) Polecam :)
Bartosz skomentował(a) przepis Szybki i odżywczy wiosenny napój
Czyli wyszło ślicznie :) Cieszę się bardzo :) Również serdecznie pozdrawiam :)
Bartosz skomentował(a) przepis Szybki i odżywczy wiosenny napój
Aaaa, czyli to błąd :)) A to przepraszam, nie miałem zamiaru Pani poprawiać :) Skądinąd pogrzebałem troszkę i można smażyć cytrynkę, pomarańcza czy grejpfruta, a raczej piec :) wyśmienite jako dodatek np. do kaczki, albo deserów :) cieniutkie plasterki kładziemy na blasze, na pergaminie, posypujemy cukrem i takie cudo ląduje w piekarniku na 2 godziny w 100 stopniach :) wychodzą piękne cytrusowe chipsy :) wyglądają ślicznie :)
Bartosz skomentował(a) przepis Zapiekaneczki szpinakowe
No właśnie, genialne :) Bardzo proszę zagadać szanowną Siostrzyczkę skąd je wytrzasnęła :) Zachorowałem na nie od pierwszego wejrzenia :))