Składniki
1/2 kg filetów rybnych/u mnie - mintaj
1 szklanka śmietany 30%
1 pęczek koperku
... Przygotowanie
Filety umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny.
Rozgrzać olej. Obtoczyć filety w mące i usmażyć na zloty kolor. Trzymać w cieple pod przykryciem.
Na patelnię wł...
Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz 9 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
uwielbiamy rybę smażoną z sosem, zawsze podawałam z sosem polskim szarym, dzisiaj dla odmiany podam z koperkowym i do tego kapustka pekińska kiszonej nie mam
Również polecam.
Bardzo dobra rybka, polecam!!!