Składniki

1/2 kg filetów rybnych/u mnie - mintaj
1 szklanka śmietany 30%
1 pęczek koperku
...

Przygotowanie

Filety umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny.

Rozgrzać olej. Obtoczyć filety w mące i usmażyć na zloty kolor. Trzymać w cieple pod przykryciem.

Na patelnię wł...

Zostało jeszcze 75% treści przepisu oraz 9 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (4)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2017-02-17
beattrycze

uwielbiamy rybę smażoną z sosem, zawsze podawałam z sosem polskim szarym, dzisiaj dla odmiany podam z koperkowym i do tego kapustka pekińska kiszonej nie mam

2013-08-24
Kasia O

Również polecam.

2013-08-23
ewakos5522

Bardzo dobra rybka, polecam!!!

Pozostało: 1