Składniki

Na 4 porcje.
ryba (filety rybne, panierowane i usmażone)
warzywa zetrzeć na tarce o dużych oczkach (marchew, pietruszka, seler)
...

Przygotowanie

Gotowe za 2 godziny i 10 minut (w tym 1 godzina i 10 minut pracy).
Praca:1 godzina i 10 minut
Gotowanie/pieczenie:1 godzina
Średnia trudność wykonania.
Średni koszt.

Na patelni rozgrzać trochę oliwy, dodać ziele angielskie, listek laurowy i poszatkowane oraz pokrojone warzywa, posolić (ewentualnie wspomóc się warzywkiem) popieprzyć i prażyć, ale nie...

Zostało jeszcze 76% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!