Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Extra kruche ciasto z porzeczkami i masą śmietankową
To zupełnie nowy pomysł na bardzo kruchutkie ciasto z maślaną nutką, na nim po upieczeniu rozkładamy na przemian słodkie warstwy: masy śmietankowej i masy porzeczkowej - z czerwonych porzeczek, a na górze rozsypujemy kruchą migdałową posypkę i gotowe ciasto schładzamy w lodówce.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Udka kurczaka w złocistej skórce
Udka kurczaka z aromatyczną i apetycznie chrupiącą skórką, pod którą ukrywa się delikatne i miękkie mięso polecają się na dzisiejszy obiadek :)
Laleczka20
Z nami od:
24 maja 2012
Moja książka kucharska będzie miała wszystko od deseru po obiad Wszystko to co przygotowuje na co dzień w domu :)
tulipan
Z nami od:
8 marca 2012
Przepisy są moje autorskie pod nickiem: -tulipan -Natasza1 -oliwka -Gosia19 -oliwkowa -kiwi (kivvi)
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
To jedno z tradycyjnych dań wigilijnych na naszych stołach, które rozpoczyna wigilijną ucztę :)
Smacznego!
Justynka
Z nami od:
2 kwietnia 2012