Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Zapiekanka ziemniaczana z kiszonymi warzywami
Taka zapiekanka to kolejny fajny i sprawdzony pomysł na wykorzystanie warzyw z zakwasu na czerwony barszcz :)
Golonka w piwie z jarzynami
Golonka w towarzystwie jarzyn i piwa. Najpierw je marynujemy 3 dni, potem obsmażamy w musztardzie, a na koniec dusimy zalane piwem i obsypane jarzynami - wychodzą bardzo smaczne - warto się skusić!
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Brązowy ryż w warzywach
Nie wiecie co gotować? Może kończą się Wam już pomysły na obiad?? ;)
To ja Was uratuję - mam jeszcze jeden pomysł.
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.