Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Nalewka świąteczna
Zerkam na kalendarz, a tu już ostatni listopada... i coraz bliżej Święta :)
Małymi kroczkami można sobie już coś zacząć przygotowywać... ;)
Pieczony karczek wieprzowy
W praktyce kulinarnej jest wiele sposobów przygotowywania pieczeni z różnych gatunków mięsa.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Brzoskwiniowo-truskawkowe ciasto na biszkopcie
Bardzo fajny, nowy i ciekawy przepis na kolorowe i atrakcyjne ciasto.
Buraczki czerwone w zalewie
Czerwone buraczki w zalewie to doskonały dodatek do dań obiadowych z mięsem oraz rybami.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.