Od razu po przygotowaniu ciasta należy go włożyć do odpowiednio natłuszczonej i wysypanej mąką brytfanki, a następnie ...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (57)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2012-02-02
Danuta

Ja swój biszkopt wkładam do zimnego piekarnika.Ustawiam temp.na 180 i pieke 20-30 minut.Po upieczeniu wyjmuje i rzucam o podłoge i biszkopt nigdy nie opadnie.Sprubój

2011-05-18
Alicja18

Jesli juz chcesz dodac wode do ubijania bialek to zawsze przed ubijaniem nigdy po, poza tym woda musi byc zima wowczas bialka ubija sie na sztywna mase, zamiast wody mozna dodac szczypte soli i efekt bedzie ten sam. A co do biszkoptu zeby nie opadl, nigdy nie nalezy bokow tortownicy smarowac tluszczem a na dno wylozyc papier do pieczenia i zamknac krozkiem. Poza tym piekarnik musi byc nagrzany i podczas pieczenia nie wolno go otwierac, tych zasad nalezy przestrzegac to napewno sie uda. Powodzenia

2011-04-19
Spes

Przepraszam..miało byc jako "porada, pytanie":))

Pozostało: 101