Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Wiosenna biała kapusta
Kapusta w polskiej kuchni ma już ugruntowaną pozycję.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Kompot dyniowo-gruszkowy
Prosty i szybki do zrobienia kompot. Dobrze smakuje podany na zimno, jak i na ciepło. Na ciepło warto go podawać do obiadu w zimne i mroźne dni, gdyż on wspaniale nas rozgrzeje. Na zdrowie!
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Łatwy i puszysty sernik na Wielkanoc
Sernik! Kto z nas potrafi sobie wyobrazić Święta bez tego pysznego ciasta? To chyba najbardziej popularny wypiek na wielkanocnym stole :)
Laleczka20
Z nami od:
24 maja 2012
Moja książka kucharska będzie miała wszystko od deseru po obiad Wszystko to co przygotowuje na co dzień w domu :)
tulipan
Z nami od:
8 marca 2012
Przepisy są moje autorskie pod nickiem: -tulipan -Natasza1 -oliwka -Gosia19 -oliwkowa -kiwi (kivvi)
Justynka
Z nami od:
2 kwietnia 2012