Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Karczek pieczony w musztardzie francuskiej
Przedstawiam Wam soczysty, dobrze doprawiony kawałek mojego ulubionego mięsa - karczek 😊
Świetnie sprawdzi się jako zimna płyta, ale można też serować taki karczek w sosie na ciepło.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Śledź na ostro
Bardzo szybka sałatka ze śledzia na ostro. Idealna na różne przyjęcia, Sylwestra, Andrzejki, Wielkanoc. Najlepiej zrobić ją z podwójnej porcji, bo bardzo szybko znika ;)
Rolada z mięsa pieczonego z pieczarkami
To coś innego z mielonego mięsa i pieczarek. Duża przepyszna rolada, idealna na zimno jak i na ciepło do drugiego dania - smacznego!
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Laleczka20
Z nami od:
24 maja 2012
Moja książka kucharska będzie miała wszystko od deseru po obiad Wszystko to co przygotowuje na co dzień w domu :)
tulipan
Z nami od:
8 marca 2012
Przepisy są moje autorskie pod nickiem: -tulipan -Natasza1 -oliwka -Gosia19 -oliwkowa -kiwi (kivvi)
Justynka
Z nami od:
2 kwietnia 2012