Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Mocno kapuściane gołąbki
Mocno kapuściane, bo gdzie się spojrzy tam kapusta ;) W farszu kapusta, gołąbek w liściu kapusty, gołąbki duszone w wywarze z kapusty, w sosie pomidorowym wywar z kapusty.
Lodowy koktajl z arbuzem
Arbuz, znany również jako kawon to roślina dyniowata.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Rogaliki orzechowe z powidłami śliwkowymi
Ekstra kruche rogaliki z ciasta z dodatkiem mielonych orzechów włoskich, a w środku powidła śliwkowe - wychodzi ich dużo - aż 32 pyszne sztuki :)
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Wiśniowy przekładaniec
Taki warstwowy przekładaniec to przepis na udane, bez zakalcowe i do tego kolorowe ciasto :) Brzmi zachęcająco, prawda?
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.