
Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006

Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Kokosanki z migdałową nutką
Co zrobić z białek, które zawsze nam zostają? Otóż można je wykorzystać do zrobienia pysznych, kokosowych ciasteczek - czyli kokosanek!

Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Bardzo szybka surówka z pekińskiej kapusty
Błyskawiczna, smaczna i zdrowa surówka do obiadu. Pasuje do wszystkiego :)
Ma ładne, apetyczne kolory - kusi wręcz i zachęca do dokładek - mniam!
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Czekoladowo-drożdżowy Kwiat
Pięknie prezentuje się na stole

Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.

Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.