Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Boczniaki w panierce
Boczniaki w chrupiącej i rumianej panierce - są lepsze niż kotlety ;) Mniam!
Te smaczne grzybki smakują chyba najlepiej serwowane w złotej panierce.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Drożdżowe paszteciki z kapustą i grzybami
Pyszne drożdżowe paszteciki z nadzieniem z kapusty kiszonej i grzybów leśnych.
Naleśniki z serem i marmoladą
Proste i niezawodne danie na śniadanie, obiad, podwieczorek lub kolację :)
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.