Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Bitki wołowe w sosie własnym
Biki wołowe to klasyk polskiej kuchni. A nasze bitki to fajny i dosyć prosty sposób na pyszny obiad. Takimi bitkami zajadają się wszyscy, duzi i mali też - i każdy tutaj pyta o dokładkę :)
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Miękki i aromatyczny przekładaniec jabłkowo-serowy
Kruche ciasto przekładne masą jabłkową i serową, jest bardzo aromatyczne i miękkie.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Jabłecznik z czekoladową bezą i śliwkami
To bardzo ciekawy sposób na kakaowy jabłecznik w kruchym cieście - mniam :)
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.