Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Truskawkowe cappuccino na biszkopcie
Przedstawiamy nowy pomysł na zupełnie inne ciasto z soczystymi owocami lata - czyli... truskawkami!
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Beza z bitą śmietaną i wiśniami
Jeśli zostaną Wam białka, to można je wykorzystać do wypieku przepysznej bezy!
Bogracz
Jeżeli w przepisie kulinarnym jest duża ilość papryki oraz pomidorów, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że przepis pochodzi z kuchni węgierskiej.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.