Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Placek z dynią i orzechami
Dynia to niezwykle uniwersalna jarzyna. Można ją jeść na surowo, ale chyba lepiej smakuje gotowana, pieczona albo duszona.
Dodawana jest do leczo, do zup, zwłaszcza kremowych. Ale to nie wszystko!
Grzyby w zalewie octowej
Grzybki w zalewie - warto uchwycić ich smak na zimę! A najlepiej chyba w słoikach, bo szybciej z nich można skorzystać ;)
Jola_Antonik
Z nami od:
8 maja 2006
W mojej ksiazce znajdziecie mnostwo przepisow na ciasta i inne rozne potrawy,te tansze i te drozsze.Mysle ze kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie.
kasandra6
Z nami od:
23 maja 2008
moje ulubione dania i moich dzieci
Joanna
Z nami od:
1 maja 2006
campari
Z nami od:
29 kwietnia 2007
W swojej ksiazce zamieszczam w miare proste, czasami wrecz banalne, szybkie i sprawdzone przepisy. Mam nadzieje, ze komus tez sie przydadza. Zycze smacznego.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006