Suszenie jest jedną z najstarszych metod utrwalania i przechowywania warzyw, owoców, ziół, a przede wszystkim grzybów. Warto więc skorzystać z pełni sezonu i w ten prosty sposób zachować smaki i zapachy lata. Oto kilka porad jak suszyć owoce i warzywa, a także jak przechowywać przygotowany susz.

Dlaczego warto?

Suszenie warzyw i owoców to jedna z najstarszych i najbardziej popularnych metod utrwalania żywności. Suszenie pozwala na przedłużenie t...

Zostało jeszcze 96% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!