Składniki
Na 20 porcji.
1 paczka biszkoptów
450 g serka trzykrotnie mielonego do wypieków
1 budyń o smaku toffi
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 30 minut (w tym 40 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 40 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 50 minut |
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Dno i boki tortownicy wyłożyć biszkoptami.Białka ubić na sztywną pianę.
Ser zmiksować z żółtkami, cukrem, cukrem wanili...
Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Tak, budyń dodajemy w proszku. Podejrzewam, że ten sernik był pieczony z przepisu podanego powyżej, więc na pewno jest z 45 dag sera. Bardzo apetycznie wygląda ten sernik, gratuluję takiego wypieku :)
mam pytanie ilę muszę użyć sera żeby sernik wyszedł tak wysoki bo chyba z 45dag taki wysoki nie wyjdzie. Pozdrawiam
mam pytanie, czy ten budyń dodajemy suchy?tak zrozumiałam ale wolę zapytac?pozdrawiam