Składniki

Na 20 porcji.
1 paczka biszkoptów
450 g serka trzykrotnie mielonego do wypieków
1 budyń o smaku toffi
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 30 minut (w tym 40 minut pracy).
Praca:40 minut
Gotowanie/pieczenie:50 minut
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Dno i boki tortownicy wyłożyć biszkoptami.Białka ubić na sztywną pianę.

Ser zmiksować z żółtkami, cukrem, cukrem wanili...

Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (4)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2010-09-16
Dorota

Tak, budyń dodajemy w proszku. Podejrzewam, że ten sernik był pieczony z przepisu podanego powyżej, więc na pewno jest z 45 dag sera. Bardzo apetycznie wygląda ten sernik, gratuluję takiego wypieku :)

2010-02-24
renataogorzalek@amorki pl

mam pytanie ilę muszę użyć sera żeby sernik wyszedł tak wysoki bo chyba z 45dag taki wysoki nie wyjdzie. Pozdrawiam

2010-01-02
Gabrysia

mam pytanie, czy ten budyń dodajemy suchy?tak zrozumiałam ale wolę zapytac?pozdrawiam

Pozostało: 1