Składniki
ok. 1 kg usmażonych ryb
(najlepiej nie duże kawałki, żeby można było łatwo wyjmowac ze słoja)
Zalewa:
1 szklanki octu spirytusowego 10%
... Przygotowanie
Zagotowujemy wodę z pokrojonymi w krążki warzywami i cebulę. Na końcu dodajemy zioła, cukier, sól - do smaku. Gdy się zagotuje, wlewamy ocet. Po zagotowaniu zdejmujemy z ognia. U...
Zostało jeszcze 79% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Witam! Panie Łukaszu a jaką Pan używa rybę, całą czy w kostkach i czy smaży w bułce czy mące?.prosze o wyjaśnienie.Pozdrawiam.