Składniki
2 nóżki wieprzowe
1 golonka
25 dag szynki
... Przygotowanie
Nóżki wieprzowe i golonkę opalamy nad ogniem, wkładamy do garnka z gotującą się wrzącą wodą, gotujemy 5 minut, odlewamy.
Nóżki wkładamy ponownie do garnka, zalewamy zimną wodą, solimy dodajemy ziele angielskie, liść laurowy, gotujemy. Po g...
Zostało jeszcze 78% treści przepisu oraz informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
a co daje obgotowanie we wrzątku przez 5 min nóżek i golonki przed normalnym gotowaniem..?bo ja od razu wkładam do zimnej wody i gotuję...:-0pozdr