Składniki

1/2 kg filetów rybnych/u mnie - mintaj
1 szklanka śmietany 30%
1 pęczek koperku
...

Przygotowanie

Filety umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny.

Rozgrzać olej. Obtoczyć filety w mące i usmażyć na zloty kolor. Trzymać w cieple pod przykryciem.

Na patelnię wł...

Zostało jeszcze 75% treści przepisu
a także 9 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Pozostała część tego przepisu
oraz wszystkie 7693 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem DotPay.pl) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (4)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2017-02-17
beattrycze

uwielbiamy rybę smażoną z sosem, zawsze podawałam z sosem polskim szarym, dzisiaj dla odmiany podam z koperkowym i do tego kapustka pekińska kiszonej nie mam

2013-08-24
Kasia O

Również polecam.

2013-08-23
ewakos5522

Bardzo dobra rybka, polecam!!!

Pozostało: 1