Składniki

1/2 kg filetów rybnych/u mnie - mintaj
1 szklanka śmietany 30%
1 pęczek koperku
...

Przygotowanie

Filety umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, posolić, popieprzyć, skropić sokiem z cytryny.

Rozgrzać olej. Obtoczyć filety w mące i usmażyć na zloty kolor. Trzymać w cieple pod przykryciem.

Na patelnię wł...

Zostało jeszcze 75% treści przepisu
a także 9 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Załóż konto aby przeczytać cały przepis
oraz otrzymać dostęp do wszystkich 7825 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam.
Możesz testować extra.smaczny.pl przez 7 dni bez opłat i zobowiązań. Wystarczy adres email. Dostęp do przepisów otrzymasz od razu po założeniu konta.
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się
Zakładam konto testowe na 7 dni
za darmo bez żadnych zobowiązań
Mam już konto
Loguję się

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (4)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2017-02-17
beattrycze

uwielbiamy rybę smażoną z sosem, zawsze podawałam z sosem polskim szarym, dzisiaj dla odmiany podam z koperkowym i do tego kapustka pekińska kiszonej nie mam

2013-08-24
Kasia O

Również polecam.

2013-08-23
ewakos5522

Bardzo dobra rybka, polecam!!!

Pozostało: 1