Składniki

1/4 główki białej kapusty pokrojonej w kostkę
1/2 łodygi pora pokrojonego w 1 cm kawałki
1 pietruszka pokrojona j. w
kawałek selera - kostka 1x1 cm
2-5 marchewek - kawałki
...

Przygotowanie

Do garnka włożyć kostki rosołowe, kapustę, por, pietruszkę, seler, marchewki, i buraki. Zalać gorącą wodą i gotować na półmiękko. Dodać fasolkę szparagową i ziemniaki oraz lubczyk. Gotować do ugotowania warzyw. Wrzucić f...

Zostało jeszcze 81% treści przepisu oraz 9 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!