Składniki

Na 10 porcji.
1 kg filetów (np. panga)
1 słoik litrowy ogórków konserwowych
1 słoik litrowy papryki konserwowej
...

Przygotowanie

Gotowe za 1 godzina i 50 minut (w tym 50 minut pracy).
Praca:50 minut
Gotowanie/pieczenie:10 minut
Oczekiwanie:50 minut
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.

Ogórki i paprykę pokroić na niewielkie kawałki. Cebulę poszatkować i zeszklić na oliwie, dodać wodę, ketchup, cukier, koncentrat. Chwilę pogoto...

Zostało jeszcze 79% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów (6)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2012-11-30
Dorota

Myślę, że tak około 500 ml ketchupu.

2012-11-29
kaja

A ile dokładnie ma byc tego ketchupu

?

2011-04-22
wladzia

Też robiłam tą rybkę, tylko jej nie panierowałem lecz zrobiłam w cieście naleśnikowym. najlepiej zrobić dzień wcześniej PYCHA !

Pozostało: 3