Składniki
Na 10 porcji.
1 kg filetów (np. panga)
1 słoik litrowy ogórków konserwowych
1 słoik litrowy papryki konserwowej
... Przygotowanie
Gotowe za 1 godzina i 50 minut (w tym 50 minut pracy).
Szczegóły
Praca: | 50 minut |
Gotowanie/pieczenie: | 10 minut |
Oczekiwanie: | 50 minut |
Łatwe wykonanie.
Średni koszt.
Ogórki i paprykę pokroić na niewielkie kawałki. Cebulę poszatkować i zeszklić na oliwie, dodać wodę, ketchup, cukier, koncentrat. Chwilę pogoto...
Zostało jeszcze 79% treści przepisu oraz 3 zdjęcia i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto.
Loguję się
* Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7849 przepisów, 1497 porad i 368 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.
Przepis należy do kategorii
Kalorie i wartości odżywcze
Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne.
Sprawdź ponownie za jakiś czas.
Myślę, że tak około 500 ml ketchupu.
A ile dokładnie ma byc tego ketchupu
?
Też robiłam tą rybkę, tylko jej nie panierowałem lecz zrobiłam w cieście naleśnikowym. najlepiej zrobić dzień wcześniej PYCHA !