Ugotowane pierogi przed zamrożenie...

Zostało jeszcze 64% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-11-02
jolusia

Ja pierogow przed zamrozeniem nie gotuje-obsypuje dobrrze maka ,ukladam w worku do mrozenia na plasko i tak kilka workow jeden na drugim-gdy sie zamroza normalnie ukladam worki obok siebie,gdy chce jesc biore worek z pierogami ,wode zagotuje z odrobina oleju i wrzucam na wrzatek pierogi,-maka po zamrozeniu pierogow zsypie sie z nich,wiec swietnie sie gotuja i mniej pracy-polecam