Kruche ciasto zyska na smaku, jeśli doda się...

Zostało jeszcze 64% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-11-02
jolusia

Aby ciasto kruche bylo naprawde kruche i smaczne ,nalezy dac same zoltka surowe ew.gotowane np.4 na 2 szklanki maki,koniecznie krupczatki,nie dodawac smietany chyba ze ciasto nie daje sie zagniesc to dac najwyzej 2 niepelne lyzki.Ciasto w kulkach zamrozic ,zetrzec na forme ,posypac wiorkami kokosowymi i nakladac juz przygotowane jablka na szarlotke,jesli sa starte to odcisnac sok,tylko nie zupelnie troche musza byc wilgotne i na wierzch jablek zetrzec drugie ciasto.Mozna tez ubic pozostale bialka z cukrem dodajac 1 kisiel bez cukru i ubic z bialkami,dopiero na te piane zetrzec reszte ciasta ,jablka mozna posypac wiorkami kokos.-zapewniam -szarlotka "palce lizac.