Kruche ciasto będzie bardziej kruche i smaczniejsze, gdy margarynę zastąpimy ma...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (18)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-11-02
jolusia

Kochani!do ciasta kruchego nie wolno dodawac calych jajek,tylko zotka!!!Przepraszam ale mam zastrzezenia co do masla w ciescie kruchym-lepsza niestety jest odpowiednia margaryna typowa do pieczenia ciast bo sama wsobie zawiera olej maslo niestety nie,moze smakowo? ale polecam dobra margaryne.

2010-01-08
Ladybird76

a może jakiś dobry przepis na kruche ciasto ???

2009-03-17
Sandra

Ewelinka ma racje pisząc o dodatkach do kruchego ciasta ale spróbujcie zwykłą mąke zastąpić krupczatką i dodajcie jeszcze ze 2 lub 3 łyżki stołowe kwaśnej gęstej śmietany to wtedy dopiero ciasto będzie pycha wprost się rozpływa.