Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Zupa jarzynowa na wywarze z karpia
Do przygotowania wywaru pod tę zupę jarzynową wykorzystuje się te części karpia, które zazwyczaj są wyrzucane: głowę, płetwy i ogon.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Skubany jabłecznik
Kruche ciasto z jabłkami z dodatkiem rodzynek i żurawiny przygotowane wg tego przepisu to doskonały dodatek do codziennej kawy lub herbaty.
Rolada z mięsa pieczonego z pieczarkami
To coś innego z mielonego mięsa i pieczarek. Duża przepyszna rolada, idealna na zimno jak i na ciepło do drugiego dania - smacznego!
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Laleczka20
Z nami od:
24 maja 2012
Moja książka kucharska będzie miała wszystko od deseru po obiad Wszystko to co przygotowuje na co dzień w domu :)
tulipan
Z nami od:
8 marca 2012
Przepisy są moje autorskie pod nickiem: -tulipan -Natasza1 -oliwka -Gosia19 -oliwkowa -kiwi (kivvi)
Justynka
Z nami od:
2 kwietnia 2012