
Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Zupa krem z fasolki szparagowej
Zupy o konsystencji kremu to coraz częściej spotykane danie podawane na stół, zwłaszcza podczas uroczystych obiadów.

Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007

Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Tort brzoskwiniowy z toffi
To przepyszne, warstwowe ciacho na każde świętowanie!
Znajdziemy w nim kilka słodziutkich i aromatycznych mas: słodką toffi z orzechami, puszystą śmietanową i soczystą brzoskwiniową.
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012

Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.

Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.