Dorota
Z nami od:
8 kwietnia 2006
Ciasto jagodowe z bitą śmietaną
Wygląda skromnie, chociaż w przekroju jest nadzwyczaj barwne.
Ciasto śmietankowo-arbuzowe
Okazuje się, że arbuz można łatwo wkomponować w ciasto i w ten sposób otrzymamy wypiek o niekonwencjonalnym smaku oraz jak widać na fotografiach, ciekawym wyglądzie.
Ella
Z nami od:
12 czerwca 2007
Pieczarki faszerowane żółtym serem
Fajny pomysł na pieczarki, czyli pieczarki faszerowane żółtym serem, potem panierowane w jajku, bułce i smażone na złoty kolor.
Ewelinka
Z nami od:
8 kwietnia 2006
asienka19873
Z nami od:
7 lutego 2012
Barbarka
Z nami od:
13 grudnia 2008
W mojej ksiazce umieszczam przepisy , ktore bardzo czesto wykorzystuje , bo ich smaki akceptuje moja rodzina.Preferuje przepisy nie wymagajace dlugiego czasu przygotowywania , poniewaz sadze , ze oprocz kuchni sa inne miejsca i czynnosci godne mojej uwagi. W mojej kuchni nie uzywam przypraw typu vegeta, chyba ze przepis tego restrykcyjnie wymaga...Preferuje skladniki naturalne . Uzywam bardzo duzo warzyw.
Śledziowa sałatka z kiszonymi buraczkami
Jeśli na Wigilię robiliście zakwas do czerwonego barszczu, to teraz same buraczki można wykorzystać do sałatki - wychodzi super!
Halina
Z nami od:
7 maja 2006
Moja książka bedzie zawierać przepisy nie tylko na ciasta, ale również na inne potrawy. Przepisy te bedą do wykonania łatwe i trudniejsze ( pracochłonne), zwyczajne oraz bardziej luksusowe, tańsze i droższe. Myslę że kazdy znajdzie coś dla siebie.