Do wykonania zamrażania i chłodzenia w warunkach domowych wykorzystuje się zamrażarki i lodówki. Tym sposobem można zabezpieczyć przed zepsuciem praktycznie każdy produkt: mięso pochodzenia zwierzęcego i ryby, owoce i warzywa, a także mleko i jego przetwory.
Proces zamrażania   Niska temperatura powoduje zahamowanie rozwoju bakterii, a procesy psucia występujące w dodatniej...
Zostało jeszcze 94% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7826 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.
Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem DotPay.pl) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!