Każdy, kto kiedykolwiek smażył lub piekł potrawę wie, że warto do tego celu korzystać z dobrego sprzętu, który zagwarantuje, że przygotowana potrawa będzie świetnie smakować, na dnie nie zostaną "przyklejone" jej fragmenty, a oczyszczenie naczynia odbędzie się łatwo i szybko. Do pełni szczęścia brakuje, aby do przygotowania dania potrzebna była możliwie mała ilość tłuszczu. Od kilkudziesięciu lat istnieje materiał, który spełnia te wszystkie wymagania.

Pokrywając wewnętrzną część naczynia takim materiałem uzyskuje się powierzchnię, do której nie przywiera żadna przygotowywana potrawa, nawet ...

Zostało jeszcze 94% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7843 przepisów, 1497 porad oraz 369 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2011-01-29
pasinek

Witam, słyszałam, ze teflon , gdy "odklei" się choć w małych ilościach z dna patelni , jest bardzo szkodliwy. Nie powinniśmy go zjadać w żadnym wypadku. Mam w jednym miejscu nieco porysowaną patelnię. Czy powinnam ją wyrzucić?