To kolejne urządzenie w kuchni, w którym przygotowanie potraw nie wymaga stosowania tłuszczów, a proces obróbki termicznej odbywa się przy pomocy krążącego gorącego powietrza. Przygotowując potrawy w ten sposób, ograniczamy ilość dodatkowego , zbędnego tłuszczu, który mógłby dostać się do naszego organizmu. Urządzenia te można polecić dla osób będących na diecie oraz dbających o swój wygląd.

Budowa i działanie

Kombiwar to urządzenie elektryczne zwykle o mocy ponad 1000 W, w którym źródłem ciepła w zależności od wersji może być grzałka...

Zostało jeszcze 96% treści artykułu.
Pozostała część tego artykułu
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (1)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2010-12-26
elwira

Mam takie urzadzenie. Obecnie nazywa sie HALOGEN OVEN.Bardzo do tego polecam ksiazke Tadeusza Barowicza pt. "Gotowanie w kombiwarze". 175 stron. Cena?Ok. 30 zl.Swietne urzadzenie. Osobiscie miesa pieke w folii alumiiowej ,ale wg przepisow z tej ksiazki. Od kiedy mam ksiazke , gotowanie w kombiwarze to sama przyjemnoc.