Przed nałożeniem owoców na surowe kruche ciasto, należy je ponakłuwać widelcem, a...

Zostało jeszcze 66% treści porady.
Pozostała część tej porady
oraz wszystkie 7849 przepisów, 1497 porad oraz 368 artykułów bez reklam są dostępne dla posiadaczy abonamentu extra.smaczny.pl.

Darmowy test trwa 7 dni. Otrzymasz pełny dostęp do całej treści. Bez żadnych zobowiązań, wystarczy adres email. Możesz także zarejestrować się przez konto Facebook lub Google. Następnie możesz wykupić dostęp od 10,75 zł miesięcznie. Cena zależy od czasu trwania abonamentu.

Abonament ma charakter jednorazowej wpłaty, zakup abonamentu nie zobowiazuje do wnoszenia kolejnych opłat. Opłata może zostać dokonana elektronicznie (karta, e-przelew lub paypal za pośrednictwem Przelewy24) lub przelewem na nasze konto. W przypadku dodatkowych pytań zachęcamy do kontaktu.

Komentarze Smakowiczów (128)

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
2007-04-17
ewela

wielki dzieki za dobre rady teraz juz na pewno mi sie uda:):):)

2007-01-20
Jagoda

Najlepiej ubic bialko, rozsmarowac na ciescie i lekko posypac albo tarta bulka albo mozna troszke wiorkow kokosowych. Zawsze wychodzi super!

2006-10-18
iza

dobrze jest przesmażyć jabłka - jeśli jest to szarlotka - i takie przestudzone wykładać na przygotowane w formie ciasto - nie ma wtedy zadnego problemu z upieczeniem ciasta na spodzie.

Pozostało: 14