Składniki

2 średnie bakłażany
250 ml przetartych pomidorów
1 mała cebulka
2 ząbki czosnku
...

Przygotowanie

Bakłażany pokroić w centymetrowe plasterki i posypać każdy solą , odstawić na sitko na ok. 30 min by puściły sok.

Cebulkę pokroić w kosteczkę , podsmażyć w garnku na złoto , dodać pokrojony drobno czosnek , chwile smażyć i zalać pomidorami...

Zostało jeszcze 81% treści przepisu oraz 11 zdjęć i informacje o kaloryczności i wartościach odżywczych.
Przepis jest dostępny po rejestracji.
Zarejestruj się i korzystaj z przepisów bez reklam*
Mam już konto. Loguję się
Po rejestracji darmowy, pełny dostęp do wszystkich 7843 przepisów, 1497 porad i 369 artykułów bez reklam przez 7 dni.
Po upływie 7-dni możliwość wykupienia stałego abonamentu od 10,75 zł miesięcznie. Skorzystanie z darmowego dostępu nie zobowiązuje do zakupu.

Przepis należy do kategorii

Kalorie i wartości odżywcze

Informacje o wartościach odżywczych dla tego przepisu są w tej chwili niedostępne. Sprawdź ponownie za jakiś czas.

Komentarze Smakowiczów

Dodawanie komentarzy...

jest dostępne po zakupieniu abonamentu.
Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy. Twój może być pierwszy!